3 gode alternativer til SMS lån

alternativer til sms lån

Hvis du gerne vil låne penge, men du ved, du vil få svært ved at betale tilbage inden for den meget korte frist, disse lån har, skal du overveje, om SMS lån er noget for dig, eller om du hellere burde optage en anden form for lån. Der er rigtig mange lånemuligheder på markedet i dag, og der er heldigvis også gode alternativer til SMS lånet derude.
Det er vigtigt at huske, at det et lån koster, er afhængigt af den risiko, som udlåner får ved at låne dig penge.
Du kan vælge at tage et forbrugslån. Fordelen ved et forbrugslån er, at du nemt kan beregne din månedlige ydelse, og derved har du fra starten af overblik over, om din økonomi kan klare tilbagebetalingen.
En anden fordel er, at du ved forbrugslån vil kunne låne et større beløb, end du vil kunne med et SMS lån. Det kan være en fordel, hvis det er noget lidt større, du står og har brug for.
Det er også en mulighed at låne penge gennem din bank. De har et godt kendskab til din økonomi, og hvis du kan stille sikkerhed i form af fast ejendom eller bil, så vil du kunne få en markant bedre rente, end du vil kunne ved et SMS lån.

Mange muligheder for at låne penge

alternativer til sms lånVed lån i banken kan du også vælge at låne et beløb alene baseret på din indkomst. Har du en fast indtægt, kan banken på baggrund af din årsindtægt vurdere risikoen og derved give dig en bedre rente, end du ellers vil kunne får. De får jo sikkerhed for din tilbagebetaling i form af den løn, du vil få udbetalt i fremtiden.
Endeligt kan du i banken vælge at låne sammen med din ægtefælle eller samlever. I kan sammen låne et endnu større beløb, end du vil kunne låne alene. Når det så er sagt, så vil din sikkerhed og din indtægt have indflydelse i forhold til, hvad du gerne vil låne pengene til. Jo større sikkerhed og indtægt, desto færre spørgsmål til, hvad du vil bruge pengene til. Det er værd at huske, inden du bestiller tid hos din bankrådgiver.
Endeligt vælger mange at låne penge af deres familie. Ryger vandrøret i kælderen og har du ikke lige pengene, så er det værd at spørge sine nærmeste. De vil kunne forstå din situation og vil gerne hjælpe, hvis de har mulighed for det.

Undgå familien – det giver kun problemer

Du skal dog altid huske, at penge mellem familiemedlemmer kan blive et problem, især hvis du ikke betaler dem tilbage. Det er på ingen måde værd at blive uvenner med sin familie over penge, så du skal være helt sikker på, at I får lavet en aftale om, hvordan og hvornår du betaler pengene tilbage.
Fordelen ved at låne af den nærmeste familie er, at de ikke kender til hverken gebyrer, oprettelsesomkostninger eller renter. Det er reelt et helt gratis lån, og står du i en penibel situation og føler dig ikke tryg ved alle de omkostninger, et lån kan have, så er det bestemt en mulighed, du bør overveje.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *