3 gode grunde til at tage et SMS lån

3 gode grunde til sms lån

Hvis du står og skal låne penge, skal du altid overveje, hvor meget du skal låne, hvorfor du skal låne, og hvor lang tid du skal bruge på at betale lånet tilbage. Der er flere gode grunde til at vælge et SMS lån. Vi vil her gennemgå 3 af disse grunde, for at gøre det lettere for dig.

En nem løsning

For det første er det nemt. Det er noget, du kan bruge din telefon til, og det er begrænset, hvor meget du skal udfylde, før du har en færdig låneansøgning. Du skal have fast og permanent bopæl i Danmark, du skal være mindst 18 år (nogle steder lidt ældre), du skal oplyse din mail og dit telefonnummer, du skal oplyse dit CPR-nummer, og du skal underskrive med dit NemID.

Og det er faktisk det. Der er ingen krav til at stille sikkerhed og ingen spørgsmål om, hvad du skal bruge pengene til. Disse ganske få oplysninger er alt, der skal til, før det kan vurderes, om du kan få et lån. Meget nemmere bliver det ikke at låne penge. Og som en bonus er det noget, du kan gøre på farten. SMS lån kan benyttes alle steder og døgnet rundt. Det kan man ikke just sige om en bank.

Hurtig betjening

For det andet går det hurtigt. Du skal ikke vente dage eller måneder på at få adgang til pengene. Dit lån vil tikke ind på din konto indenfor timer og i nogle tilfælde endda minutter. Helt genialt, når dit behov for penge opstår pludseligt. Hvem ved, måske får du brug for noget til bilen, bøger til studiestart eller en ny computer.

Ofte er det behov, der opstår pludseligt, og så er det ærgerligt at stå og mangle penge til formålet. Og du har ikke lyst til at gå glip af et rigtig godt tilbud på et nyt fjernsyn eller en rejse væk fra det kolde nord. Og det behøver du ikke længere, for et SMS lån er et meget hurtigt lån, forstået på den måde, at du får pengene nærmest med det samme.

Den perfekte størrelse

For det tredje er det et lille lån med en kort løbetid. Du kommer derfor ikke til at låne så meget på en gang, at du får svært ved at betale lånet tilbage. Det giver nogle fordele ved det, du lige står og mangler, da det som regel er noget, der ikke koster formuer, men stadig så meget, at du ikke nødvendigvis har pengene klar, når behovet opstår.

Fordelen ved kort løbetid er også, at du blot skal betale tilbage inden for fristen, der som regel er på 30 dage, og der ved du jo, at din løn er kommet, og at du derfor kan betale lånet tilbage.

Det er endda muligt at tage et SMS lån, der er gratis. Du kan låne et beløb, som du hverken skal betale renter, omkostninger eller gebyrer af. Så kan du med god samvittighed forære dig selv, det du har brug for på forskud, for prisen for dig vil i sidste ende alligevel blive den samme.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *