SMS Lån November 2016

Hjerteligt velkommen til Ruo Finans, din side for sms lån. Her får du den samlede oversigt over alle de sms lån vi har kendskab til. Her på Ruo Finans vil vi gerne være Danmarks største og bedste oversigt over SMSlån, så hvis der er et lån der mangler så giv os besked om det så vi kan få det med på listen og holde fast i Danmarks bedste guide.

Få besked om nye sms lån

Vil du gerne have besked når der kommet et nyt godt sms lån du kan tage – eller få besked når der kommer specielle gode tilbud om f.eks. sms lån med lav rente? Selvfølgelig vil du da det J

Så sørg for at tilmeld dig vores nyhedsbrev og giv os et like på Facebook og Twitter, så sørger vi for at du får besked når der er godt nyt om SMS lån.

SMS lån trods RKI – er det muligt?

tag et smslånDer er mange der spørger om det er muligt at tage et sms lån når man er i RKI, og mange tror at et sms lån trods RKI er en holdbar løsning.

Men det er det desværre ikke. Hvis du allerede nu er havnet i RKI er det fordi du har haft problemer med at betale dine regninger, og ender du i RKI betyder det to ting:

  1. Du mangler penge
  2. Firmaer tror ikke på du betaler tilbage

Især #2 er vigtig – for hvis firmaerne ikke stoler på at du vil tilbagebetale dine lån, ja så tør de ikke låne penge til dig. Der er måske nogle firmaer der gerne vil give dig et forbrugslån eller et lille kviklån, men fordi de løber så stor en risiko ved at låne dig penge (husk på at du før har været løbet for dine aftaler) så vil de sætte renten så højt at det er helt urimeligt og en meget dårlig løsning for dig.

Løsningen hvis du er endt i RKI er derfor at du ikke låner flere penge, men i stedet tager et ansvar for at få styr på økonomien, og her kan bl.a. følgende sider hjælpe:

 

Få dit SMS lån nu

Det gode ved SMS lån er at det går så hurtigt. Klik på et af lånene i tabellen ovenfor og ansøg om at få dit sms lån her og nu, og så går der ikke lang tid før du kommer til at se pengene strømme ind på kontoen. Afhængig af hvornår du ansøger om dit sms lån kan der gå forskellig tid fra ansøgningen bliver sendt til den bliver godkendt til at du rent faktisk kan se pengene på din konto. De hurtigste låneselskaber godkender nogle gange dit lån allerede efter få sekunder (hvis du ansøger om sms lån med nem id) mens andre selskaber skal godkende din ansøgning manuelt og der derfor kan gå f.eks. 15 minutter inden for normal kontortid, og lidt længere udenfor.

Fra du så får godkendt dit sms lån til at pengene står på din konto kan der også gå lidt tid. Engang gik der 1-2 bankdage, men de fleste selskaber er i dag begyndt at sende pengene til dig med en såkaldt straksoverførsel der gør at pengene står på din konto umiddelbart efter de har lavet overførslen. Det vil sige at du faktisk kan have pengene stående på din konto få minutter efter du har lavet din ansøgning – det må man da virkelig sige er et sms kviklån.

Lånebeløb og aldersgrænser

Når det kommer til lån via sms er der lidt forskellige typer lån, både med hensyn til aldersgrænser og beløbstørrelser. Her gennemgår vi de mest populære. Hvert enkelt punkt bliver gennemgået for sig selv her:

SMS lån 500 kr.

sms lån 500 krDer kommer med jævne mellemrum et tilbud om at man kan tage et sms lån på 500 kr. ganske gratis. Det vil sige at man kan få 500 kr. på sin konto, låne dem en måneds tid, og så betale dem tilbage igen helt uden at skulle betale renter og gebyrer.

Den oplagte fordel for dig er jo selvfølgelig at du har mulighed for at låne 500 kr. gratis, og hvis du lige står og mangler pengene er det jo en oplagt mulighed. Omvendt kan man diskutere om 500 kr. er et beløb der sådan for alvor kan gøre en forskel, men for nogen er det måske meget rart at have muligheden for at låne det ekstra, især når det nu er gratis.

Det er også nemt at forstå hvorfor låneudbyderne vælger at tilbyde den slags lån – det koster dem lidt i administration, og der vil selvfølgelig altid være nogen der ikke formår at betale lånet tilbage. Til gengæld vænner de dig til at bruge sms lån, og de kan være ret sikre på at næste gang du får brug for et hurtigt lån vil du kontakte dem i stedet for konkurrenterne. Så det koster lidt nu, men til gengæld kan de være sikre på at det er dem du vælger næste gang du skal låne penge.

6 gode råd til sms lån

6 Gode råd til dig der skal tage et SMS lån

Lån sms penge er virkelig nemt og der er som regel ingen hindring i et ganske almindeligt lån sms penge. Når du låner sms penge er der nogle god råd der er værd at følge.

  1. Lån aldrig mere end du skal bruge
  2. Husk at læse alle lånedokumenter igennem på dit sms lån.
  3. Har du ikke mulighed for at betale tilbage burde du ikke tage et lån sms.
  4. Husk at Du kan få gratis sms lå som førstegangs låner se lånetabellen.
  5. Når du søger lån sms er det en god ide at søge 3 lån og sammenligne åop for at se hvilket lån der er det billigste.
  6. Hav nemid og Bank konto parat når du søger.